Panttilainaamo.net — Panttilainaamojen yhteystiedot netissä.

Katso 10 parasta panttipaikkaa

eLombard (toimii netissä)

Tämä panttilainaamo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Panttilainaamon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 06.04.2017.)

  • Nettisivut: Panttilainaamolla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Panttilainaamon osoite ei ole tiedossa. Panttilainaamo toimii netissä.
  • Katsottu: 8080 kertaa
  • Erikoisalat: kellot, korut, arvometallit, arvopaperit, keräilyesineet, Applen ja B&O:n elektroniikka sekä Leican ja Hasselbladin kameratarvikkeet

eLombardin yritystoiminta vaikuttaa lakanneen.

Suomen ainoa verkossa toimiva panttilainaamo, ePantti, on yksi kolmesta eLombardin tarjoamasta nettipalvelusta. ePantin lisäksi palveluntarjoajalla on verkon kautta toimiva pankkiholvipalvelu ePankkiholvi sekä täyden palvelun nettikauppapaikaksi kutsumansa eHuuto. ePantti toimii siten, että panttaaja ensin lähettää tarjouksen netistä kertomalla esineestä ja lähettämällä siitä valokuvan. Sen jälkeen panttaaja saa alustavan tarjouksen panttilainasta. Toinen vaihe on hyväksyä alustava arvio ja toimittaa esine ePanttiin. Toimitettaessa esinettä se on vakuutettu ja lähetyskulut tullaan maksamaan lähettäjän puolesta. Kolmas ja viimeinen vaihe ePantissa on vastaanottaa rahat pankkitilille: kun esine saapuu ePanttiin, panttaaja saa siitä lopullisen tarjouksen ja yleensä samana arkipäivänä tarjouksen hyväksymisestä rahat pankkitililleen. Kun panttaaja maksaa lainan takaisin, hän saa esineensä takaisin.

  • Esineestä saatavan rahan määrä riippuu esineen arvosta.
  • Jos laina-ajan päätyttyä panttaaja ei ole maksanut lainaansa takaisin, hän saa ilmoituksen lainan umpeutumisesta.
  • Mikäli panttaaja ei voi tai ei halua maksaa lainaansa takaisin, esine asetetaan julkiseen huutokauppaan.

Panttilainaamolle annetut mielipiteet:

Ritva:

eLombardin siakaspalvelu on täysin ala-arvoista.
Pyytäessäni arviota koruistani sain palautteen heti. Myös niitä vastaan myönnetty laina maksettiin hyvin nopeasti tililleni. Maksoin lainani pois 15.4.2015. Olen sen jälkeen kysynyt korujeni palauttamisesta viisi kertaa heidän nettisivujensa chatin ja asiakapalveluun lähettämien sähköpostien välityksellä. Niihin ei ole vastattu. Tänään soitin sivuilla olevaan palvelunumeroon vain kuullakseni, että numero ei ole käytössä. Korujani ei ole palautettu.
Tulen ottamaan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, Rahoitustarkastukseen ja toimintaa valvovaan Aviin.

  • Kirjoitettu: 09. päivä kesäkuuta 2015
  • Kestolinkki: #

eLombard 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

  • Auta pisteyttämään tämä opisto asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua eLombard sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Panttilainaamo.net?
Tässä hakemistossa pyritään listaamaan kaikkien Suomessa toimivien panttilainaamoalan yritysten ja yrittäjien yhteystiedot. Panttilainaamo.net ei voi taata tietojen oikeellisutta, mutta pyrkii pitämään ne niin virheettöminä kuin suinkin mahdollista.