Panttilainaamo.net — Panttilainaamojen yhteystiedot netissä.

Katso 10 parasta panttipaikkaa

Panttilainaamo Hämeenlinna (Helsingin Pantti Oy)

Tämä panttilainaamo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Panttilainaamon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 18.11.2015.)

  • Paikkakunta:
  • Maakunta: Kanta-Häme
  • Nettisivut: Panttilainaamolla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Sibeliuksenkatu 15, 13100 Hämeenlinna
  • Katsottu: 8442 kertaa
  • Erikoisalat: aseet, korut, huutokauppa

Hämeenlinnan konttori suljettiin pysyvästi 29.5.2015. Tiedusteluita ja kysymyksiä toivotaan jätettävän esimerkiksi Tampereen konttoriin.

Tämä panttilainaamo on osa Helsingin Pantti Oy:ta. Konttorinjohtajana toimii Marko Immonen. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@helsinginpantti.fi. Puhelinnumero on (03) 616 5407 ja faksinumero (03) 616 5704. Toimipiste on avoinna ma–pe 9.30–16.30 ja viikonloppuisin suljettu. Poikkeukselliset aukioloajat esimerkiksi pääsiäisenä.

Panttilainaamojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä panttilainaamosta!

  • Auta pisteyttämään tämä opisto asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Panttilainaamo Hämeenlinna sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Panttilainaamo.net?
Tässä hakemistossa pyritään listaamaan kaikkien Suomessa toimivien panttilainaamoalan yritysten ja yrittäjien yhteystiedot. Panttilainaamo.net ei voi taata tietojen oikeellisutta, mutta pyrkii pitämään ne niin virheettöminä kuin suinkin mahdollista.