Panttilainaamo.net — Panttilainaamojen yhteystiedot netissä.

Katso 10 parasta panttipaikkaa

Kuinka kannattavaa panttilainausliiketoiminta on?

  • Nettisivut: Panttilainaamolla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Panttilainaamon osoite ei ole tiedossa
  • Katsottu: 546 kertaa
  • Erikoisalat: Erikoisaloja ei ole määritelty

Esimerkiksi, jos henkilö haluaa lainata rahaa käyttämällä televisiota vakuudeksi ja panttilainaamon varasto on jo täynnä samankaltaisia ​​televisioita, se tarjoaa yleensä lainaa huomattavasti vähemmän rahaa kuin jos sillä olisi vähän televisioita. Kuten panttilainaamot toimivat netissä niin toimivat myös parhaat nettikasinot, jotka tarjoavat parhaat rahapelit netissä.

Panttilainaukset antavat lainoja huomattavasti korkeammalla korolla kuin pankit tyypillisesti veloittavat henkilökohtaisista lainoista. Lainan laiminlyönnin riski on paljon suurempi, eivätkä monet panttilainasta lainaa hakevat henkilöt voi saada perinteistä pankkilainaa. Panttilainaamoiden perimät korot vaihtelevat yleensä 5 % ja 25 % välillä. Valtion laki säätelee korkojen määrää, jonka panttilainaja saa periä, ja määräykset vaihtelevat suuresti osavaltioittain.

Lainat myönnetään yleensä kuukausittain tai 30 päivän välein. Vakuudeksi annetun omaisuuden menettämisen välttämiseksi henkilön on joko maksettava laina kokonaisuudessaan takaisin korkokuluineen tai yksinkertaisesti maksettava kuukausittainen korkomaksu, jolloin henkilö voi jatkaa lainaa toisella kuukaudella . Panttilainaat ovat yleensä valmiita jatkamaan lainoja toistaiseksi niin kauan kuin korkoa maksetaan, koska ne voivat lopulta kerätä korkokuluja enemmän kuin itse lainan määrä, mutta silti pitävät lainavakuuden laiminlyönnin varalta.

Panttilainaamon toinen ensisijainen tulonlähde on vähittäismyynti. Tavarat sisältävät tavarat, jotka panttilainaja on ostanut suoraan yksityishenkilöiltä, ​​ja tavarat, jotka ovat panttaneet vakuudeksi laina-asiakkailta, jotka ovat myöhemmin laiminlyöneet lainansa ja menettäneet panttilainajalle panttivakuusomaisuuden.

Panttilainaamot tarjoavat hieman enemmän rahaa tavaroiden ostoon kuin ne tarjoavat lainaksi tavaroita vastaan ​​– ehkä 10–15 prosenttia enemmän –, koska he tietävät, että heillä on tuotteet heti jälleenmyyntiä varten ja he voivat ennakoida todennäköisemmin voittomarginaalinsa tarkemmin. tavaroiden jälleenmyyntiä. Tuotteet, jotka kauppa lopulta hankkii lainojen laiminlyönnillä, voivat tarjota niille loppujen lopuksi suurempia tai pienempiä voittoja riippuen tuotteista ja lainojen kestosta ennen laiminlyöntiä.

Panttilainaamot täydentävät tulojaan yleensä tarjoamalla apupalveluita, joista liikkeet perivät maksuja. Panttilainaamoiden tyypillisiä lisäpalveluita ovat sekkien lunastus, matkapuhelinaktivointi, Western Union tai muut rahansiirtopalvelut sekä laskujen maksupalvelut.

Statistan mukaan Yhdysvalloissa on yli 11 000 panttilainausta. Vaikka ostetut ja myytävät tavarat ovat muuttuneet ajan myötä, alan yleinen vahvuus näyttää olevan suhteellisen vakaa. Sotilasalalla on todellakin yli 14 miljardia dollaria vuodessa. Panttilainaajien tulee myös olla hyviä ihmisten kanssa ja heillä on oltava silmää tietyn tavaran arvon määrittämiseen. Koska panttilainaajat työskentelevät vähittäiskaupan molemmilla puolilla, ensin lainanantajana tai ostajana ja sitten myyjänä, heidän on pystyttävä tapaamaan ja puhumaan suurille henkilömäärille. Saadakseen voittoa, heidän on voitava ostaa tavaroita halvalla ja myydä ne korkealla.

Vaikka alan trendit jatkuvat vahvoina, sillä lähes 30 miljoonaa ihmistä ostaa tai myy jotain panttilainajasta joka vuosi, panttilainaajan ansaitsema summa vuodessa vaihtelee huomattavasti sen mukaan, missä he sijaitsevat, mihin tuotteisiin he ovat erikoistuneet ja kuinka kauan he ovat olleet. ollut liiketoiminnassa. Tyypillisesti suurissa kaupungeissa tai pohjoisessa ja keskilännessä sijaitsevat panttilainaat tienaavat enemmän kuin pikkukaupungeissa tai etelässä ja lännessä sijaitsevat panttilainaat.

Anna mielipide tästä panttilainaamosta!

Kommentoitaessa julkaisua Kuinka kannattavaa panttilainausliiketoiminta on? sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Panttilainaamo.net?
Tässä hakemistossa pyritään listaamaan kaikkien Suomessa toimivien panttilainaamoalan yritysten ja yrittäjien yhteystiedot. Panttilainaamo.net ei voi taata tietojen oikeellisutta, mutta pyrkii pitämään ne niin virheettöminä kuin suinkin mahdollista.