Panttilainaamo.net — Panttilainaamojen yhteystiedot netissä.

Katso 10 parasta panttipaikkaa

Lapin Pantti (Vakautus Pantti Oy)

  • Paikkakunta:
  • Maakunta: Lappi
  • Nettisivut: http://vakautuspantti.fi/Lap…
  • Osoite: Varastotie 2, 96100 Rovaniemi
  • Katsottu: 5076 kertaa
  • Erikoisalat: Esim. arvokellot, aseet, asumisoikeussopimukset, asunto-osakkeet, kaulakorit, keräilyesineet ja taide, sekä kulkuneuvot.

Lapin Pantti on avoinna arkisin kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Erityistapauksissa avoinna myös aukioloaikojen ulkopuolella. Toimipiste sijaitsee Vintikin tiloissa.

Sähköpostiosoite on info@vakautuspantti.fi ja puhelinnumero 040 1488 004.

Yrityksen nettisivuilla on lomake, jolla voi saada arvion pantattavan esine arvosta. Etäarviota varten on ilmoitettava minkälainen on pantattava esine, kuvailtava sitä, ja lähetettävä esimerkiksi valokuva siitä, sekä tietysti omat yhteystiedot (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Etäarvion lisäksi Lapin Pantin nettisivuilla voi katsoa lainalaskurista minkälaisia kustannuksia esimerkiksi 5000 euron lainasummasta kertyy. Yritykseltä voi hakea lainaa 1–4 kuukauden ajaksi kerrallaan.

Panttilainaamojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä panttilainaamosta!

  • Auta pisteyttämään tämä opisto asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Lapin Pantti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Panttilainaamo.net?
Tässä hakemistossa pyritään listaamaan kaikkien Suomessa toimivien panttilainaamoalan yritysten ja yrittäjien yhteystiedot. Panttilainaamo.net ei voi taata tietojen oikeellisutta, mutta pyrkii pitämään ne niin virheettöminä kuin suinkin mahdollista.