Panttilainaamo.net — Panttilainaamojen yhteystiedot netissä.

Katso 10 parasta panttipaikkaa

Panttilainaamo Tikkurila (Helsingin Pantti Oy)

Tämä Vantaan Tikkurilassa sijaitseva panttilainaamo on osa Helsingin Pantti Oy:ta. Toimipiste on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–17. Suljettu viikonloppuisin.

Sähköpostiosoite on vkonttori@helsinginpantti.fi ja puhelinnumero (09) 270 530 80.

Panttilainaamojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Panttilainaamolle annetut mielipiteet:

Kielo:

Ei ole varmaan joulun alla avoinna?

  • Kirjoitettu: 21. päivä joulukuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Marko Mailasalo:

Kaikki toimii ja asiakaspalvelu on hyvää

  • Kirjoitettu: 11. päivä huhtikuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Panttilainaamo Tikkurila 4/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

  • Auta pisteyttämään tämä opisto asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Panttilainaamo Tikkurila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Panttilainaamo.net?
Tässä hakemistossa pyritään listaamaan kaikkien Suomessa toimivien panttilainaamoalan yritysten ja yrittäjien yhteystiedot. Panttilainaamo.net ei voi taata tietojen oikeellisutta, mutta pyrkii pitämään ne niin virheettöminä kuin suinkin mahdollista.