Panttilainaamo.net — Panttilainaamojen yhteystiedot netissä.

Katso 10 parasta panttipaikkaa

Salon Pantti (Salon Pantti Oy)

  • Paikkakunta:
  • Maakunta: Varsinais-Suomi
  • Nettisivut: http://salonpantti.fi
  • Osoite: Helsingintie 13, 24100 Salo
  • Katsottu: 6659 kertaa
  • Erikoisalat: Kulta- ja hopeaesineet, laatukellot, puhelinosakkeet, asunto-osakkeet, pörssiosakkeet, taide-esineet, elektroniikka, ajoneuvot, soittimet, moottoripyörät, -kelkat ja mönkijät.

Vuonna 2014 perustettu Salon Pantti on Salon keskustassa sijaitseva yritys. Liike on avoinna ma–pe kello 10–17. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 748 8011 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@salonpantti.fi.

Pantattavan esineen arvoa, ns. vakuusarvoa, voi tiedustella esimerkiksi soittamalla.

Mahdolliset merkinnät luottotiedoissa eivät vaikuta panttilainan myöntämiseen. Panttaajan on oltava yli 18-vuotias ja hänellä on oltava suomalainen henkilötunnus. Mikäli pantattu esine jää lunastamatta, se myydään julkisesti huutokaupassa. Panttilainan hoitamatta jättäminen ei aiheuta perintätoimenpiteitä eikä siitä tule luottotietomerkintää.

Panttilainaamojen hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Anna mielipide tästä panttilainaamosta!

  • Auta pisteyttämään tämä opisto asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Salon Pantti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Panttilainaamo.net?
Tässä hakemistossa pyritään listaamaan kaikkien Suomessa toimivien panttilainaamoalan yritysten ja yrittäjien yhteystiedot. Panttilainaamo.net ei voi taata tietojen oikeellisutta, mutta pyrkii pitämään ne niin virheettöminä kuin suinkin mahdollista.